Pictura

Lucrarile reprezinta o selectie aleatorie, sunt realizate in ulei sau acrilic pe panza si acopera perioada 1988-2010. O parte dintre acestea au fost expuse in cadrul unor expozitii de arta plastica din tara si strainatate, unele dintre acestea aflandu-se in prezent in colectii particulare. In viitor voi adauga acestei galerii un numar mai mare si reprezentativ care sa completeze cu detalii si comentarii plastice acest domeniu pe care il acopar din pasiune.

 

Grafica

Realizate in creion sau tus pe carton piesele de grafica prezentate au facut obiectul unor expozitii sau publicatii de specialitate in ultimii ani. Dimensiunile lor nu depasesc 25 x 20 de cm si se remarca prin acuitatea detaliului dus la extrem. Mi-am propus sa extind subiectele si sa caut o serie de abordari tehnice atipice motiv pentru care am folosit in cateva dintre acestea cafea diluata. Acest gen a fost bine apreciat si in prezent am o lista de comenzipe care incerc sa o onorez in masura timpului care imi ramane la dispozitie. Mentionez ca realizarea unei astfel de lucrari necesita aproape 200 de ore de munca,

 

Subcategorii

Top
Acest site folosește cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. Înainte de a naviga pe acest site, te rugăm să citești politica de cookie și să îți exprimi acordul cu aceasta.
Spune-mi mai multe DA NU